Cursus presentatietechniekenCursus presentatietechnieken

Als spreker is het belangrijk om de kern van het verhaal duidelijk aan het publiek te vertellen. Het maakt dan ook niet uit of het om een salespitch van 1 minuut gaat, om een presentatie van een half voor 200 mensen. Elke presentatie hoort een duidelijk verhaal te hebben. Bij Proversie bieden wij voor elke spreker een cursus presentatietechnieken aan. Wij hebben namelijk een structurele aanpak dat er voor zorgt dat u beter wordt in presenteren. Dit vooral in combinatie met storytelling. Hiermee zorgt u ervoor dat de boodschap krachtiger overkomt. Zodat je voortaan presentaties houdt die blijven hangen en die je echt verder helpen. De inhoud verzorg je zelf, bij de vorm help ik je graag een stap verder.

 

Werkwijze

De werkwijze bij Proversie gaat als volgt, te beginnen met een theatrale benadering. Tijdens dit onderdeel wordt er dieper in gegaan op uw uitstraling en zoeken we naar uw eigen, persoonlijke kracht. Zo kunt u op een natuurlijke manier presenteren zonder het uiteindelijke doel uit het oog te verliezen.

Stap twee is aandacht geven aan storytelling. Tijdens deze fase leren u om uw eigen verhaal op een correcte wijze te vertellen. Op deze manier kunt u uw verhaal het beste overbrengen, wat het uiteindelijke doel van de presentatie ook is.

Als laatste krijgt u de kans om, samen met uw coach, te oefenen. Een kritische blik van de coach staat hierbij centraal. Aansluitend krijgt u een thuisopdracht om de puntjes op de i te zetten.

Een cursus presentatietechnieken bij Proversie is de eerste stap richting een krachtige presentatie waarbij uw boodschap goed overkomt op het publiek. Ook na de training blijven wij beschikbaar voor eventuele tips en verdere ondersteuning!