Presentatie cursusPresentatie cursus

Op zoek naar een energieke en vooral inhoudelijk goede presentatie cursus? Dan bent u momenteel aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk trainingen op maat en zorgen dat uw presentatie naar een hoger plateau. Dit doen wij aan de hand van een paar stappen. Veel gingen u al voor, wij zijn dan ook trots op onze beoordeling, volgens Springtest geven onze klanten ons een 8,5.

 

Inhoud cursus

Tijdens deze presentatie cursus zullen enkele stappen worden doorlopen. Na dit traject zult u in staat zijn presentaties te houden van een hoog niveau. De kernwaarden die wij hoog hebben staan zijn: energiek, positief, kritisch en vrolijk. Verder zijn de trainingen presenteren ook nog eens inhoudelijk en gericht op resultaat.

Als eerst zal er begonnen worden met een theatrale benadering. Hierin wordt duidelijk de focus gelegd om de verbetering van uw uitstraling. Wij zullen samen met u dieper in gaan op het vinden van uw eigen persoonlijke kracht. Tijdens het presenteren is het belangrijk dat u een natuurlijk houding aanneemt en dat u met zelfvertrouwen op dat podium staat. U moet het uiteindelijke doel namelijk niet uit het oog verliezen. Elke presentatie heeft namelijk een eigen verhaal.

Vervolgens schenken we aandacht aan storytelling. U leert om uw verhaal op de juiste manier op te bouwen, zodat de luisteraar van begin tot eind intensief blijft luisteren. Op deze manier kunt u uw verhaal het beste overbrengen, wat het uiteindelijke doel van de presentatie ook is.

Tot slot wordt er samen met uw eigen coach, kritisch gekeken naar uw eigen proces. Hier zul de kritische blik van de coach centraal staan. Verder krijgt u nog een opdracht mee naar huis, dit om de presentatie cursus zelf af te sluiten.
 
   Contact    Portfolio