Presentatietechnieken trainingPresentatietechnieken training

In de workshop en presentatietechnieken training van Proversie ligt de nadruk vooral op de bevordering van flexibiliteit en wendbaarheid in moderne organisaties. Onze trainingen zijn uitdagend, leuk en energiek. Daarnaast ligt de nadruk ook nog op resultaat.

Als spreker heeft u dan ook de wens om een verhaal te vertellen. Zo heeft de ene persoon hier meer aanleg voor en gaat het bij diegene allemaal eenvoudiger. Zo heeft elke spreker wel een vorm van spanning, maar de truc is om hier op een positieve wijze mee om te gaan. De training Beter Presenteren voor Professionals van Proversie werkt aan de structurele verbetering van uw presentaties.

 

De trainer

Marcoen Hopstaken (1964) studeerde geschiedenis en werkte 15 jaar als radioprogrammamaker in Hilversum. In 2004 maakte hij de overstap naar het (geïmproviseerd) theater. Hij trainde de Lama’s in hun eerste stappen op het improvisatiepad en werkte voor tal van bedrijven en organisaties waar hij mensen helpt om zakelijk denken te combineren met een improviserende basishouding.

 

Presentatietechnieken training volgen van Marcoen zelf?

Een presentatietechnieken training van Marcoen is te beschrijven in de volgende vier woorden:

  • Energiek;
  • Positief;
  • Kritisch;
  • Vrolijk.

Marcoen spreekt zelf ook. Dit doet hij dan ook altijd met humor en passie. Zo helpt hij groepen op een interactieve manier aan tools om flexibeler en wendbaarder te leven en te werken. In een Pecha Kucha die Marcoen in 2014 hield, gaf hij een verrassende kijk op de Nederlandse volksaard.

 

Contact

Indien u geïnteresseerd bent in een training van Marcoen, kunt u zich hier eenvoudig voor aanmelden via de website. Telefonisch contact is ook mogelijk, namelijk via 06-53370909.