Training presenterenTraining presenteren

Of het nu gaat om een salespitch of een presentatie in een ruimte met meer dan honderd man, elke spreker heeft een verhaal te vertellen. Bij de meeste sprekers is er dan ook altijd sprake van een bepaalde spanning. Bij Proversie bieden wij onder andere een training presenteren aan. Met onze begeleiding zorgen wij ervoor dat uw presentaties structureel beter worden. Dit door de kracht van Storytelling te combineren met de manier waarop u de boodschap overbrengt. Hierdoor blijft de inhoud van de presentatie langer hangen. U zult zien dat door onze trainingen uw presentaties naar een hoger plateau getild gaan worden.

 

De training

De trainingen bij ons zijn te omschrijven als energiek, positief, kritisch en vrolijk. Verder zijn de trainingen presenteren ook nog eens inhoudelijk en gericht op resultaat. Voorgaande deelnemers zijn hier dan ook erg positief over en hebben een gemiddelde beoordeling van 8,5 gegeven.

 

Programma

Een training presenteren ziet er als volgt uit. Er wordt begonnen met een theatrale benadering. Vooral de manier waarop u zichzelf prettig kunt voelen zonder uw uitstraling te verliezen. Er wordt gezocht naar uw eigen persoonlijke kracht en missie.

 

Storystelling

Door middel van storytelling bepaalt u hoe het verhaal wordt opgebouwd, hoe de luisteraar geboeid blijft en hoe de spanning op de juiste wijze wordt opgebouwd. Dit wordt allemaal gedaan via een goed gestructureerde storytelling.

 

Contact

Indien u geïnteresseerd bent in een training presenteren, kunt u zich hier eenvoudig voor aanmelden via de website. Telefonisch contact is ook mogelijk, namelijk via 06-53370909.
 

   Contact    Portfolio